De trainingen

Er zijn zoveel mensen die maandelijks veel geld uitgeven aan sportschoolabonnementen, voedingssupplementen, fitnessbladen en dieeten zonder daarbij de beoogde resultaten te behalen. Het is ook lastig om alle fabels en mythes op het gebied van voeding en training te filteren. Zeker als je hier niet voor hebt geleerd. Wij snappen ook dat het erg moeilijk is om zelfstandig met de juiste intensiteit en de juiste techniek te trainen. Waar moet je rekening mee houden als het gaat om programmering en periodisering van trainings- en voedingsschema’s?

Als u kiest voor begeleiding bij Personal-Bodytuning begeleiden we u van A tot Z. Zo hoeft u om al deze zaken niet meer te bekommeren. In het traject waar we samen met u werken aan uw doelstellingen, willen we u ook kennis meegeven op het gebied van training, voeding en een stukje rust. Kennis die u weer kunt delen met uw familie, vrienden en kennissen.

Zie hieronder de opties waar u uit kunt kiezen:

PERSONAL TRAINING

PERSONAL GROUP TRAINING

FOODTUNING PROGRAM

 

 

 

Alle trainingen worden verzorgd door gecertificeerde personal trainers. Alle trainingen en afspraken vinden plaats op onze locatie in Schiedam.  We zijn trots dat onze cliënten niet alleen uit de regio komen (Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis), maar uit alle hoeken van het land (Den Haag, Zwolle, Amsterdam, Utrecht, Heerlen).