Personal training

Een personal trainer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dat komt, omdat we allemaal steeds kritischer worden en steeds resultaatgerichter te werk willen gaan, gelukkig maar! Personal training is dan ook voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u het zat bent om het zoveelste trainingsprogramma of crash-dieet uit een boek of fitnessblad uit te proberen zonder daarbij het gewenste resultaat te behalen. Wellicht is training iets nieuws voor je en weet je niet waar je moet beginnen. Of ben je een ervaren (top)sporter die op zoek is naar verbetering in atletisch vermogen? Sneller, explosiever, wendbaarder, fitter en krachtiger worden om nog beter te kunnen presteren. Welke sporter wil dit niet?

Er zijn zat redenen op te noemen om ons in te schakelen, maar het allerbelangrijkste is: RESULTAAT! De trainingen kunnen erg leuk en gezellig zijn, maar als het resultaat uitblijft, vraag je jezelf ook waar je het voor doet. Bij ons staat resultaat daarom op 1. We leggen de doelstellingen vast en stellen een geïndividualiseerd plan op. Natuurlijk houden we hier rekening met uw huidige levensstijl en bleastbaarheid. Vervolgens voeren we het plan tot in de puntjes uit. Dit resulteert in de gewenste transformaties en prestatieverbeteringen. Uw succes is gelijk aan ons succes en dat nemen we erg serieus!

Wilt u weten welke programma's en trajecten wij aanbieden voor personal training? Klik dan hier.

Als u vragen heeft, kunt u ons mailen naar info@personal-bodytuning.nl