Kalkoenfilet met rijst en Japanse wokgroenten

Ingredienten 

100 gram rijst

200 gram kalkoenfilet

200 gram japanse wokgroenten

2 eetlepels olijfolie in totaal (groenten+vlees)

1 eetlepel chilisaus

Peper/Zout

+/- 550 cal. Eiwit: 49 gram, Koolhydraat: 39 gram, Vet: 23 gram.

Kook de rijst volgens de verpakking. Bak de kalkoenreepjes op een middel/laag vuurtje in olijfolie gaar. Draai de reepjes ook regelmatig om. Bak de Japanse wokgroenten in olijfolie voor ongeveer 3-4 minuten op hoog vuur. Voeg vervolgens de gekookte rijst aan de wokgroenten en bak het een minuut op laag vuur nog mee. Serveer eerst de rijst met groenten op je bord en leg de kalkoenreepjes hierop. Voeg een eetlepel chilisaus en naar wens peper/zout aan het gerecht toe.

Eet smakelijk!