Visgerecht met spruitjes

Ingredienten 

Zilvervliesrijs

200 gram kabeljauwfilet 

250 gram spruitjes

1 rode ui

15 gram ongebrande walnoten

1 eetlepel Groene pesto

1 eetlepel olijfolie en Soya saus

 

+/- 725 cal, waarvan 30 gram vet, 57 gram koolhydraat en 54 gram eiwit.

Kook de rijst volgens de verpakking. Maak de spruitjes schoon en stoom/kook deze 15 minuten. Smeer een dun laagje groene pesto over de vis, voeg peper en zout naar smaak toe. Stoom de vis 10 minuten. Snij de rode ui en wok deze in olijfolie. Voeg de gestoomde spruitjes toe en wok dit op hoog vuur voor 2 a 3 minuten. Voeg als laatste de walnoten toe en giet er een scheutje soya saus overheen. Giet de rijst af en serveer deze met de gewokte groenten en de kabeljauwfilet. Enjoy!